Nieuwsbrief Juli 2014

De productie van nieuwe liedjes heeft niet stil gelegen. Ook voor het komende schooljaar zal Superliedjes weer 30 liedjes lanceren. De liedjes zullen weer dichtbij de belevingswereld van de kinderen staan. Met thema’s als verjaardag, sterren kijken, muziek, vakantie, tijd, het weer, afscheid en nog veel meer, hopen we het enthousiasme voor zingen en muziek verder te vergroten.

Door de boeiende thema’s zijn de liedjes moeiteloos toe te passen bij thema’s en projecten. We krijgen van diverse scholen ook terug dat de liedjes het goed doen bij weeksluitingen of talentenshows en open podia. Met de pakkende melodieën, originele begeleiding en verrassende arrangementen hopen we u komend schooljaar heerlijk aan het zingen te krijgen met Superliedjes.

De nieuwe digitale editie is te bestellen op www.superliedjes.nl en kost net als de vorige editie €99,- inclusief btw.

Als u al in het bezit bent van een editie, blijft deze gewoon in uw bezit. Zoals beloofd zult u hier onbeperkt gebruik van kunnen blijven maken. U betaalt hiervoor geen extra kosten.

De formule van Superliedjes.nl is als volgt: Een school die een editie bestelt, krijgt per ommegaande een inlogcode, waarmee op iedere pc / laptop / tablet / telefoon onbeperkt ingelogd kan worden. De school ontvangt hiervoor een factuur.

De liedjes zijn op de site afspeelbaar zowel met zang als zonder. Ook is de tekst met 1 muisklik tevoorschijn te halen en indien gewenst af te drukken.

Naast het ontwikkelen van de nieuwe editie, heeft Superliedjes in het afgelopen schooljaar ook liedjes gemaakt voor Stichting Kanjertraining. De nadruk bij deze liedjes ligt op de sociale en emotionele ontwikkeling van de kinderen.

Als u hier klikt, kunt u de korte promo van Superliedjes bekijken.

U kunt zich inschrijven op de nieuwsbrief door hier te klikken.

Op onze website kunt u ook lezen over het aanbod dat Superliedjes heeft voor een geanimeerd studiedagdeel in uw team of stichting, waarbij gefocust wordt op het belang van muziek en zingen. Neem hiervoor gerust contact op!

Superliedjes: heerlijk om te zingen!