Over de makers

Superliedjes bestaat uit het duo Ruud Boelens en Maarten Tromp, hieronder vindt u meer informatie over hen.


Ruud

Ruud Boelens

Ruud Boelens is een is een veelzijdige en creatieve persoon met veel humor. Als componist weet Ruud de mensen te raken met originele en doordachte composities. Zijn voorliefde voor het bespelen van snaarinstrumenten komt het sterkst naar voren als hij de gitaar of de dobro bespeelt. Maar ook de mandoline, banjo, pedal steel kan Ruud als geen ander bespelen. Om over zijn piano en toetsenspel maar te zwijgen.

Ruud doorziet muziek en kan zich als geen ander inbeelden wat de effecten zijn van zijn muziek, zelf gespeeld of gecomponeerd. In elke denkbare en ondenkbare stijl weet Ruud zijn vermogens om prachtige muziek te maken in te zetten.

Als gitaardocent benadert Ruud de leerlingen vanuit het perspectief dat muziek maken heerlijk is, vooral als je dit samen met anderen kunt doen.

De creatieve kant van Ruud wordt ook zichtbaar in zijn passie voor fotografie. Met zijn ontwikkelde skills op de computer draait Ruud zijn hand ook niet om voor website ontwerp.

Kort samengevat doet men Ruud altijd tekort. Omdat hij de meeste uren van de dag musicerend of componerend doorbrengt, is hij voor muzikanten uit alle windstreken altijd een inspirerende factor.

Ruud’s motto: ‘Muziek maak je voor elkaar’.

Zijn website: RuudBoelens.nl


maarten sq

Maarten Tromp

Wat Maarten Tromp met teksten, thema’s en ideeĆ«n kan is ongeĆ«venaard. Binnen een handomdraai kan hij uit het niets een perfect kloppend verhaal schrijven dat zich zodanig in een metrum bevindt dat deze vlekkeloos op muziek gezet kan worden. En dat is ook een specialiteit van Maarten: muziek maken. Zo vaardig als hij tekstueel is, zoveel passie en soul zit er in zijn gitaarspel en stem, het is een genot om naar te luisteren en voordat je het weet neemt hij je mee op een muzikale reis die je nooit meer zult vergeten.

Het is dan ook niet gek dat de liedjes die hij schrijft staan als een huis, dit komt mede doordat Maarten zeer veel gevoel heeft voor organisatie, creativiteit en improvisatie. Juist deze combinatie is een succesformule.

Kortom: organisatorisch, muzikaal, creatief en bovendien heeft hij een gezonde dosis gevatte humor.

Maarten’s motto: ‘Verbind mensen met muziek’.